zaskriptove
Pedagoško društvo Srbije
 
početna početna strana
početna

početna strana


ARHIVA VESTI I DOGAĐAJA OD 2002. DO 2013. GODINE
ARHIVA 2013. GODINA
ARHIVA 2012. GODINA
ARHIVA 2011. GODINA
ARHIVA 2010. GODINA
ARHIVA 2009. GODINA
ARHIVA 2008. GODINA
ARHIVA 2007. GODINA
ARHIVA 2006. GODINA
ARHIVA 2002. -2005. GODINA
POVRATAK NA NOVI SAJT
  Arhiva sajta Pedagoškog društva Srbije - 2002. - 2015. godina
 

:: INSTRUMENTI ZA RAD ŠKOLSKOG PEDAGOGA ::

instrumenti za rad školskog pedagoga"INSTRUMENTI ZA RAD ŠKOLSKOG PEDAGOGA"
Zbirka instrumenata koja će se naći pred Vama predstavlja prerađeno izdanje publikacije "Instrumenti za rad školskog pedagoga" autora N. Potkonjaka i N. Trnavca koja je 1998. god. objavljena u izdanju Pedagoškog društva Srbije. 

Osluškujući potrebe stručnih saradnika - pedagoga, Pedagoško društvo Srbije je iniciralo ponovno izdavanje istog materijala i, uz konsultacije sa autorima, odlučilo da, sada u proširenom sastavu, autorski tim dr Emina Hebib i dr Nataša Matović pripreme prerađeno i dopunjeno izdanje.

Kao i prvo, prerađeno izdanje Zbirke instrumenata za rad školskih pedagoga namenjeno je stručno osposobljenim licima, tj. diplomiranim pedagozima - praktičarima kao priručni materijal koji se može koristiti u obimu i na način koji sam praktičar proceni najadekvatnijim. Namera autorskog tima je da pripremljenim materijalom afirmiše ideju o značaju istraživačkog rada u školi i važnosti metodoloških i metodičkih znanja i veština za uspešno obavljanje posla školskog pedagoga. Publikaciju mogu da koriste i studenti pedagogije u cilju realizacije predispitnih obaveza u okviru studijskih predmeta Metodologija pedagoških istraživanja, Školska pedagogija i Metodika rada školskog pedagoga.

U osnovi je zadržana ista struktura kao i u prvom izdanju Zbirke. Promene koje su u strukturi izvršene odnose se na drugačiju razradu tri izdvojena poglavlja. saradnja školskog pedagoga sa nastavnicima;saradnja školskog pedagoga sa učenicima; i saradnja školskog pedagoga sa roditeljima učenika i lokalnom zajednicom, a koji se ovom prilikom daju u celini ili određenim delovima, odabranim tematskim celinama.U ovom izdanju priložen je i određeni broj novih instrumenata.

Na oko 320 strana, A-4 formata, šivenog poveza i tvrdih korica, pripremljeni su instrumenti koje možete direktno fotokopirati i koristiti u svakodnevnom radu (na primer: lični karton učenika, norme za praćenje fizičkog razvoja učenika, jednominutni i drugi testovi čitanja, upitnici za profesionalnu orijentaciju, razni testovi znanja itd.).

Cena instrumenata je 2.600,00 din po primerku.
(u cenu je uračunat porez na dodatnu vrednost po posebnoj stopi od 8%)

Preuzmite narudžbenicu:

Instrumenti narudžbenica word dokument (MS Word dokument)
Instrumenti narudžbenica - inostranstvo word dokument (MS Word dokument)

Popunjenu narudžbenicu možete poslati:
poštom na adresu: Pedagoško društvo Srbije, Terazije 26, 11000 Beograd,
ili putem faksa na broj 011 2687-749.

Porudžbine primamo i telefonom (011 2687-749) od 10-15.časova.Putem faksa dostavljamo predračun. Poštanske troškove snosi naručilac.

Po poslatoj porudžbenici Pedagoškom društvu Srbije i  izvršenoj uplati dostavićemo knjige.

Dodatne informacije na telefon 011 2687-749 ili na e-mail drustvo@pedagog.rs,

 

 
 

Arhiva sajta Pedagoškog društva Srbije - 2002. - 2015. godina

Pedagoško društvo Srbije © na Internetu od 2002. sajt osnovala Sonja Žarković / webmaster: e@leksa

 
.
 
REKLAME